Consument

Is mijn huis geschikt voor een Elga hybride warmtepomp?

De Elga kan in bijna elk huis worden geplaatst. De Elga werkt samen met elke cv-ketel en is zeer compact (kleiner dan de cv-ketel). De woning moet zijn geïsoleerd, anders zal de Elga bijna geen besparing op de energierekening geven. Heeft u vloerverwarming in de woning? Dan is de kans zeer groot dat u een mooie besparing kan realiseren.
Wilt u een persoonlijke besparingsberekening of een persoonlijk advies? Vul dan ook onze besparingstool in en u krijgt ook meteen de installateurs bij u in de buurt..

Waar kan ik de Elga aanschaffen?

De Elga is te koop bij de installateur bij u in de buurt. Remeha heeft een zeer uitgebreid installateursnetwerk door heel Nederland. Vul de besparingstool in, hier kunt u meteen in contact komen met een installateur/verkooppunt bij u in de buurt.
Heeft u al een voorkeur voor een installateur en staat deze niet in ons installateursnetwerk? Geen probleem, wij zouden u dan willen vragen om de installateur contact met ons op te laten nemen.

Hoeveel bespaar ik met de Elga warmtepomp op mijn energierekening?

Met de Elga is het mogelijk om 50% tot 90% op gas te besparen voor het verwarmen van uw huis. Hieronder staat een tabel met daarin een overzicht per verbruik wat u kan besparen. Persoonlijke besparingsberekening? Ga dan naar onze besparingstool.

Elga faq consument

Kan ik met de Elga koelen?

Het is mogelijk om met de Elga te koelen. Wel is het van belang dat het afgiftesysteem geschikt is om te kunnen koelen. Als u bijvoorbeeld radiatoren heeft dan raden wij af om met de Elga te gaan koelen. Het meest geschikte afgiftesysteem is vloerverwarming. Heeft u twijfels of uw woning geschikt is voor koelen. Neem dan contact op met uw installateur. Hij kan u hierover verder adviseren.